پمپ ضد اسید NO FURTHER A MYSTERY

پمپ ضد اسید No Further a Mystery

پمپ ضد اسید No Further a Mystery

Blog Article

پمپ‌های اسید عمدتاً برای جابجایی موادی مانند اسیدها (مانند اسید سولفوریک و اسید نیتریک)، حلال‌ها، مواد شوینده، کاستیک سودا، آب‌کاری فلزات، و دیگر مواد شیمیایی استفاده می‌شوند.

اگر از مواد مختلف استفاده می کنید و میزان خورندگی متفاوتی دارند، شاید حتی مجبور شوید از مدل های مختلف پمپ مواد شیمیایی استفاده کنید تا بتوانید بدون مشکل به کار خود ادامه دهید.

موتور: موتور نیروی لازم برای چرخش پروانه را تأمین می‌کند. همچنین می‌تواند الکتریکی یا دیزلی باشد و باید به گونه ‌ای انتخاب شود که بتواند فشار و دمای مورد نیاز برای انتقال مایعات اسیدی را تأمین کند.  

کفی پمپ اسید : این قطعه در قسمت جلویی دستگاه وصل شده و به کاربرد یک محفظه برای نگهداری از قطعات داخلی پمپ را دارد ، قطعات دیگری همچون لوله خروجی و پیچ ها نگهدارنده در این قسمت تعبیه میشود.

معرفی ویژگی‌ها و کاربرد‌های این پمپ در فروشگاه ماناموتور

بدنه‌ی پلیمری این پمپ‌ها با مواد شیمیایی و اسیدی تعامل و واکنش کمتری دارند و دربرابر خوردگی و زنگ زدگی مقاومت خوبی دارند. همچنین در برابر رطوبت آب و هوا و آلاینده‌های محیطی مقاومت بهتری نسبت به پمپ‌های فلزی ضداسید دارند.

اندازه پمپ و توان عملکرد. توان عملکرد و میزان پمپاژ در دقیقه پمپ یکی از نکات مهمی است که باید مد نظر داشته باشید. شما باید میزان نیاز خود را تخمین بزنید و مشخص کنید در طول روز و کار کارگاه و کارخانه خود چه مقدار ماده ورودی و چه مقدار ماده خروجی نیاز دارید و سپس بر اساس میزان نیاز خود پمپ با توان مناسب را تهیه نماید.

پمپ‌های مگنتی یکی از انواع پمپ ضد اسید هستند که از آنها برای انتقال مواد شیمیایی و خورنده استفاده می‌شود.

از پمپ‌های ضد اسید می‌توان برای تمامی فرآیندهای خاص، بدون نیاز به عملیات‌های ویژه و هزینه‌های بالا، استفاده کرد. این پمپ‌ها قابلیت به گردش در آوردن تمامی سیالات اسیدی، روغن‌ها و مواد معدنی، بدون هیچ نشتی را دارند و جلوی هدر رفتن سیالات را می‌گیرند.

سیالاتی که پمپ‌های تفلونی می‌توانند منتقل کنند نیز شامل موارد زیر است.

توجه به انتخاب صحیح پمپ ضد اسید و نگهداری منظم آن، می ‌تواند به افزایش عمر مفید و کارایی سیستم‌ های صنعتی کمک شایانی کند. 

پمپ پلیمری یکی از پمپ هایی است که امکان سفارشی سازی آن بر اساس نیاز و درخواست مشتری به راحتی وجود دارد، به همین دلیل نمیتوان ویژگی های ساختاری و فنی را به صورت ثابت برایش ذکر کرد ولی به صورت کلی همه ی پمپ های اسید در چند ویژگی شباهت دارند.

این چرخیدن باعث ایجاد مکش در ورودی پمپ می‌شود و سیال را به داخل محفظه پمپ می‌کشد. پس از ورود سیال به داخل پمپ، پروانه سیال را به چرخش در آورده و سیال شروع به شتاب‌گیری می‌کند. این شتاب‌گیری باعث ایجاد فشار درون پمپ می‌شود و در نتیجه سیال با فشار از قسمت خروجی پمپ خارج می‌شود.

یکی از پرکاربردترین و در عین حال اصلی پمپ شیمیایی ترین کاربردهای پمپ های ضد اسید استفاده از این پمپ ها برای اسید شویی ( شستشوی چیلر ، آبگرمکن ، دیسکلر در محیط های خانگی یا صنعتی ) است که کاربردان با توجه به محیط کاری خود میتوانند مدل مورد نظر خود را انتخاب نمایند.

Report this page