5 EASY FACTS ABOUT پمپ شیمیایی DESCRIBED

5 Easy Facts About پمپ شیمیایی Described

5 Easy Facts About پمپ شیمیایی Described

Blog Article

لازم به ذکر است که هر کدام از مواد بالا با توجه به خواص خود برای انتقال سیالی خاص مورد استفاده قرار می گیرد. انتخاب ماده اشتباه باعث خوردگی پمپ و احتمال نشت مواد به محیط پیرامون را دارد.

کاربرد chemical pump در صنایع غذایی از قبیل تزریق کنسانتره به مواد غذایی، اسید به نوشابه و غیره

این مواد مصنوعی می توانند مدل های مختلف پلاستیک و یا فایبرگلاس باشند که می توانند در مقابل مواد شیمیایی مختلف مقاومت خوبی از خود نشان دهند. این مواد معمولا به دو شکل مورد استفاده قرار می گیرند. یا خود به عنوان قطعه اصلی قالب گیری و ساخته می شوند یا به عنوان روکش بر روی قسمت های فلزی قرار می گیرند تا مقاومت آن ها را افزایش دهند.

این ویژگی‌ها باعث ازدیاد طول عمر و ماندگاری این نوع پمپ‌ها شده و نیاز به نگهداری و تعمیر و تعویض کمتری دارند.

معرفی ویژگی‌ها و کاربرد‌های این پمپ در فروشگاه ماناموتور

Analytical cookies are utilized to know how website visitors interact with the web site. These cookies aid supply info on metrics the quantity of guests, bounce level, targeted traffic source, and so forth. Advertisement Ad

اساس کار پمپ های پریستالتیک بر اساس طبیعت حرکت ماهیچه ای بدن انسان است.

پمپ‌های پلیمری یا ضد اسید یا پمپ‌های مقاوم در برابر اسید، دستگاه هایی هستند که برای انتقال سیالات اسیدی به کار می‌روند. این پمپ‌ها به صورت ویژه برای مواد شیمیایی قوی طراحی شده‌اند و برای انتقال مواد شیمیایی در عملیات صنعتی و آزمایشگاهی استفاده می‌شوند.



پیشرفت در فناوری پمپ های ضد اسید: با پیشرفت در علم مواد و فناوری پمپ، سازندگان به طور مداوم طراحی و عملکرد پمپ های ضد اسید را بهبود می بخشند.

پمپ های پلیمری یا پمپ ضد اسید معمولاً در صنایعی استفاده می شوند که انتقال مایعات خورنده مانند اسیدها، قلیاها و حلال ها مورد نیاز است. این پمپ‌ها به‌ویژه در کارخانه‌های فرآوری شیمیایی، تأسیسات تصفیه فاضلاب و سایر read more کاربردهای صنعتی که سیالات مورد استفاده می‌توانند باعث آسیب به پمپ‌های استاندارد ساخته‌شده از موادی مانند چدن یا فولاد ضدزنگ شوند، مورد توجه قرار می‌گیرند.

در این نوع پمپ ها مکانیکال سیل حذف شده است و به جای آن از سیلینگ مگنتی استفاده شده و یا بدون مکانیکال سیل آب بندی اضافه می شود چون در انتقال سیالات خورنده شیمیایی قسمت آب بندی پمپ دارای اهمیت شایانی می باشد.

این چرخیدن باعث ایجاد مکش در ورودی پمپ می‌شود و سیال را به داخل محفظه پمپ می‌کشد. پس از ورود سیال به داخل پمپ، پروانه سیال را به چرخش در آورده و سیال شروع به شتاب‌گیری می‌کند. این شتاب‌گیری باعث ایجاد فشار درون پمپ می‌شود و در نتیجه سیال با فشار از قسمت خروجی پمپ خارج می‌شود.

در قسمت مربوط به شافت داخلی (که در معرض سیال پمپ شونده قرار می گیرد) یک مجموعه از مگنت ها که خاصیت آهن ربایی دارند بر روی شافت قرار می گیرند.

Report this page